Till startsidan
Translate

Rörligt elpris

Rörligt elpris

Rörligt elpris följer utvecklingen på den nordiska elbörsen Nord Pool där priserna sätts timme för timme. Ditt rörliga elpris grundar sig sedan på medelpriset för varje kalendermånad vilket innebär att priset inte sätts förrän månaden är slut.

Rörligt elpris ändras varje månad och kan variera mycket från månad till månad. Om man har Rörligt elpris som avtalsform måste man vara beredd på att priserna kan stiga ibland men överlag är ett rörligt elpris billigare än ett fast. Vanligtvis är rörligt elpris som lägst under vår och sommar för att sedan bli högre under höst och vinter då elanvändningen ökar.

Rörligt elpris passar dig som har koll på vad som händer på elmarknaden och har utrymme i din ekonomi för att ta lite risker.

Rörligt elpris har ingen bindningstid utan löper på så länge du vill ha det. Uppsägningstiden är en månad. Vill du ha en bindningstid ska du istället teckna Rörligt elpris med bytesrätt.  

Fördelar med Rörligt elpris

  • Flexibelt – ditt elpris följer marknaden
  • Generellt sett är Rörligt elpris billigare än fast elpris
  • I vårt elpris ingår alltid 100 % el från förnybara energikällor som vatten, sol, vind och biobränslen utan extra kostnad
  • Om du väljer Rörligt elpris med bytesrätt kan du när som helst byta till ett annat avtal

Möjliga tillval

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]