Till startsidan
Translate

Rörligt elpris med bytesrätt

Rörligt elpris med bytesrätt

Rörligt elpris med bytesrätt fungerar som ett vanligt rörligt elpris som varierar varje månad, men med den stora skillnaden att du när som helst kan byta avtalsform och utan extra kostnad. Dock måste det avtal du byter till ha bindningstid i minst ett år.

Det rörliga elpriset ändras varje månad och kan svänga en hel del från månad till månad. Om man väljer Rörligt elpris, måste man vara beredd på att priserna kan bli högre då och då. Överlag är Rörligt elpris billigare än Fast pris. Rörligt elpris med bytesrätt är billigare per kWh än vårt vanliga Rörligt elpris. Vanligtvis är Rörligt elpris som lägst under vår och sommar för att sedan bli högre under höst och vinter då elanvändningen ökar. Vi tillämpar så kallat volymvägt månadsmedelpris vilket innebär att vi tar hänsyn till när under månaden som elen används. På detta sätt speglar priset efterfrågan på el bättre. 

Rörligt elpris passar dig som har utrymme i din ekonomi att ta risker, men som ändå gärna vill ha en trygghet i botten.

Rörligt elpris med bytesrätt har en bindningstid på antingen ett eller tre år.

Fördelar med Rörligt elpris

  • Flexibelt – ditt elpris följer marknaden
  • Generellt sett billigare än ett fast pris
  • I vårt elpris ingår alltid 100 % el från förnybara energikällor som vatten, sol, vind och biobränslen utan extra kostnad
  • Om du väljer Rörligt elpris med bytesrätt kan du när som helst byta till ett annat avtal
  • Du kan göra ett extra miljöval

Möjliga tillval

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]