Till startsidan
Translate

Spara energi med energirådgivning

Kontakta energirådgivningen

Ibland kan energianvändningen och dess kostnader kännas onormalt höga. Kanske finns det en apparat i ditt hem som drar ovanligt mycket energi, ibland kan det till och med vara något fel på elmätaren. I andra fall kan små förändringar i vardagen vara allt som behövs. Oavsett vad kommer du både att se skillnad på din faktura och göra en insats för miljön. Vår energirådgivare hjälper dig gärna på vägen.

Kontakta energirådgivaren

Lennart - vår energirådgivare

Vår energirådgivare Lennart Hansson har en lång karriär inom energibranschen bakom sig, där han bland annat har arbetat på energimätningsföretaget Prometera. Han har därför stor vana av att identifiera fel i mätningen och hitta orsaker till varför energianvändningen är hög, genom att titta på din energiförbrukningskurva.

Energirådgivningen nås på telefonnummer 076-100 11 11 och har telefontid onsdagar klockan 15.00–19.00. Var däremot uppmärksam på våra öppettider i sommar, se information nedan. Det går också bra att ställa dina frågor i formuläret längst ner på sidan.

Energianvändning i detalj

För att få en överblick av din energianvändning kan du som är nätkund logga in på Mina sidor. Klicka på Energianvändning i detalj för att se hur din användning förändras år för år eller timme för timme. Med vår app kan du hålla koll på energianvändningen direkt i telefonen.

Energispartips

Mindre förändringar i vardagen kan spara mycket energi. Vi har samlat några tips som förklarar hur du med små insatser kan göra skillnad. Läs våra energispartips här.

Mer information om energirådgivning 

Kontakta energirådgivningen

Glöm inte bort att fylla i de fält som är markerade med *. 

Fyll i ditt kundnummer (finns på din faktura från oss)

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]