Till startsidan
Translate

Sms-avisering vid strömavbrott

Få information om våra avbrott via sms

Vi vill att du som kund så smidigt som möjligt ska få information om eventuella strömavbrott som berör dig. Därför erbjuder vi sms-avisering som gör att du får avbrottsinformation direkt i din mobil.

Sms-aviseringen är gratis och omfattar än så länge bara akuta strömavbrott. Tjänsten utvecklas kontinuerligt och kommer framöver även att omfatta planerade avbrott etc. 

Hur fungerar det?

När vår driftcentral får information om ett strömavbrott skapas genast ett sms utifrån den information som finns i våra system. Sms:et skickas sedan ut till de mobilnummer som finns registrerade på adresser i det berörda området.

Sms-tjänsten fungerar som ett komplement till den avbrottsinformation vi har på vår webbplats och i vår app. 

Hur gör jag för att få den här tjänsten?

Om du har ett mobilnummer registrerat på en adress i våra nätområden får du automatiskt sms-avisering vid avbrott som berör din adress. Vill du inte ha sms-avisering avregistrerar du enkelt ditt mobilnummer på vår avregistreringssida som du även hittar länk till i sms:en.

Vill du få avbrottsinformation till ett mobilnummer som inte finns registrerat på din hemadress (exempelvis en företagsmobil) kan du lägga till detta under Mina sidor

Hur har ni fått tag på mitt mobilnummer?

Vi samarbetar med leverantören Blue Idea som dagligen hämtar information om mobilabonnemang från Sveriges alla mobiloperatörer. Tjänsten kan användas för att sprida samhällsinformation och får aldrig utnyttjas i reklamsyfte.

Har du fler funderingar, läs gärna under våra Frågor och svar.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]