Till startsidan
Translate

Ett solklart val för en entreprenör

Intresset för att skaffa egna solceller fortsätter att öka och 9 av 10 är positivt inställda till solkraft. Solenergi är dessutom det energislag som uppfattas som mest intressant, miljövänligt, spännande, framtidsinriktat och coolt! 

Vi åkte och träffade vår kund Stefan Frank från Franks Zoofor som installerat solceller på sitt tak. Resultatet blev den här filmen där du kan ta del av Stefans förhoppningar och erfarenheter.

Solceller kan ge många olika fördelar för ditt företag både ur ett ekonomiskt perspektiv och som möjliggörare för ytterligare miljöprofilering. Solceller kan hjälpa till att sänka dina löpande energikostnader och minskar även effekten av oförutsägbara prissvängningar på energi.

Att skaffa och äga solceller är enkelt – vi sköter installationen och sedan sköter de sig själva och producerar hållbar energi i många år. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad det skulle innebära att skaffa en solcellsanläggning till just ditt företag eller ditt hem? Hör av dig om du vill veta mer om våra solceller. Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka ett meddelande.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]