Till startsidan
Translate

Solcellsanläggning – en strålande affär

Solcellsanläggning

Genom att installera en solcellsanläggning och producera egen solel försäkrar du dig om tillgång till ren energi till en förmånlig kostnad under lång tid framöver. Din solcellsanläggning bidrar till produktionen av förnybar energi på ett konkret, långsiktigt och hållbart sätt.

Akademiska hus 

Hör här vad en av våra nöjda företagskunder har att säga:

En leverantör att räkna med 

En solcellsanläggning har en livslängd på 30-40 år. Därför är det viktigt att du anlitar en leverantör och samarbetspartner som du kan räkna med under lång tid. Våra generösa garantier innebär stora fördelar för dig som kund och blivande producent av solel. 

Solceller åt alla

Vi kan montera en solcellsanläggning på de flesta fastigheter och markytor – bäst förutsättningar har skuggfria söderlägen. Till glädje för dina grannar har solceller dessutom en minimal påverkan på närområdet.

Länge leve din solcellsanläggning! 

En solcellsanläggning ger dig hållbar och trygg energiproduktion. När investeringen är intjänad fortsätter din anläggning att producera solel under många år till. Att skaffa solcellsanläggning är ett enkelt, miljövänligt och kul sätt att bli sin egen energiproducent. Om du dess­utom väljer Kraftringen som leverantör blir solener­gi ett solklart val.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]