Till startsidan
Translate

Elbilsladdare hjälper dig att bli en attraktiv och medveten arbetsgivare

Elbilsladdare

Att erbjuda elbilsladdare är en möjlighet för dig som arbetsgivare att öka din attraktionskraft, och vara en föregångare inom e-mobilitet. Dina medarbetare är din viktigaste resurs!

Ett företag som värnar om sina medarbetare uppfattas som en attraktiv arbetsgivare och medarbetarna presterar bättre. Undersökningar visar dessutom att de yngre generationerna föredrar företag som engagerar sig och tar ställning i samhällsfrågor som hållbarhet och socialt ansvar.

Elbilsladdare är en medveten framtidsinvestering som på ett enkelt sätt visar företagets hållbarhetsvärderingar och sociala ansvarstagande. Med elbilsladdare på arbetsplatsen ger du dina medarbetare de bästa förutsättningarna för ett flexibelt och miljömedvetet resande.

Möjlighet att ta betalt för elen i företagets elbilsladdare

Våra elbilsladdare anpassas helt utifrån ditt behov. Om du vill ta betalt för den el som laddas i företagets elbilsladdare så är det möjligt. Genom RFID-identifikation med kort eller tagg skapas specifikationer av vem som har laddat och i vilka volymer. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi tre olika modeller för betalning i våra elbilsladdare.

  • Färdigställda löneavdrag (som kan direktimporteras till lönesystemet)
  • Lättförståeliga faktureringsunderlag till företaget
  • Direktfakturering av företagets anställda

Elbilsladdning ska förmånsbeskattas. Skulle du som arbetsgivare vilja ge laddning som förmån till dina anställda, erbjuder vi också tjänster för enkel hantering av detta via våra elbilsladdare. Läs mer om förmånsbeskattning på Skatteverkets webbplats.

Läs också om hur du kan låta dina kunder ladda sina elbilar när de besöker dig.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]