Till startsidan
Translate

Kontakta oss om du vill veta mer om fjärrvärme. 


Energitjänster 
Strategisk Key Account Manager
Peter Bengtsson
010-122 74 03
Strategisk Key Account Manager
Malin Friis
070-5172517
Strategisk Key Account Manager
Peter Rodenstam
070-6983705

Fjärrvärme till företag

Det är enkelt att sammanfatta fördelarna med fjärrvärme: ekonomiskt, låg miljöpåverkan och problemfritt. Idag finns en uppsjö av värmesystem för både mindre och större fastigheter, alltifrån traditionella olje- och eldrivna system till nyare värmepumps- och pelletslösningar.

När du gått igenom alternativen tror vi att ditt val faller på fjärrvärmen. Fjärrvärmen ger behaglig och pålitlig värme för alla slags bostäder och lokaler. Den är renare, tystare och mer ekonomisk än många andra värmeslag. Den är praktiskt taget underhållsfri och har låg miljöpåverkan. Dessutom har den så gott som oändlig kapacitet.

Så enkelt, så bra

Det hela är faktiskt en ganska enkel idé (trots att den är så bra). Istället för att alla ska ha varsin panna eller värmepump så kopplar vi samman tusentals fastigheter och ansluter allihop till ett stort värmeverk. Sedan skickar vi ut hett vatten som snabbt värmer upp allas element och kranvatten.

Billigt och bekvämt alternativ

Att installera fjärrvärme i din fastighet kostar inte mer än en anläggning av något annat slag. Räknar du in att värmeväxlaren kräver minimalt av underhåll, service och reparationer så blir fjärrvärme ett tryggt och bekvämt alternativ. Sannolikt höjer du även attraktionskraften om du någon gång ska sälja din fastighet.

Låg miljöpåverkan

Miljö- och klimatfrågor ligger allt högre i människors medvetande, såväl hos privatpersoner som hos företag och andra organisationer. Att hålla sin fastighet med ett värmesystem som har låg miljöpåverkan är både dyrt och komplicerat. För oss är det enklare. Vi styr och övervakar våra värmeverk kontinuerligt så att vi kan ta tillvara så mycket som möjligt av energin och renar rökgaserna för att minska utsläppen.

Så här går det till

Själva installationen av din fjärrvärme går snabbt. Om du inte har fjärrvärme framdraget till fastigheten drar vi rör från gatan och in i fastigheten. Gräsmatta, buskage och rabatter återställer vi såklart när vi grävt klart. Den gamla utrustningen, eventuell oljetank och alla tillhörande gamla rör och kopplingar forslas bort. Ditt nya system monteras och installeras. Systemet testas och finjusteras och vi har en gemensam genomgång av hur det funkar.

Intresserad av fjärrvärme?

Är du intresserad av att skaffa fjärrvärme, få hjälp med en offert eller att jämföra fjärrvärme med andra energislag? Hör av dig till din personlige säljare. Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]