Till startsidan
Translate
Säljare
Anders Kristoffersson
072-515 89 93
Säljare
Malin Troedsson
070-209 92 10
Strategisk Key Account Manager,
Malin Friis
070-517 25 17
Strategisk Key Account Manager
Peter Rodenstam
070-6983705

Förnybar el till företag

Förnybar el till företag

När du tecknar elavtal med oss kan du välja Förnybar el som tillval. Det innebär att vi garanterar att den el du köper av oss produceras av förnybara energikällor som biobränsle, sol-, vind- eller vattenkraft. 

Varför ska du välja Förnybar el?

Vi på Kraftringen har som ambition att bidra till utvecklingen av det hållbara samhället tillsammans med dig. Omställningen till förnybar energiproduktion är avgörande för att vi ska kunna möta de klimatutmaningar som världen står inför idag. Genom att välja Förnybar el visar du ditt engagemang för miljön och bidrar till att påverka elmarknaden i framtiden.

Vill du skaffa Förnybar el?

Kontakta oss om du är intresserad av att teckna ett nytt avtal eller lägga till Förnybar el till ditt befintliga avtal. Prata med din personlige säljare så får du hjälp (se kontaktuppgifter här på sidan). Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.

Bra Miljöval – om du vill göra ännu mer

Om du vill göra ytterligare en insats för miljön kan du istället för Förnybar el välja Bra Miljöval. Bra Miljöval är Naturskyddsföreningens märkning och brukar kallas för världens tuffaste miljömärkning. I likhet med Förnybar el kommer el märkt med Bra Miljöval också från förnybara energikällor. Skillnaden är hårdare miljökrav – hur produktionen påverkar miljön. Läs mer om Bra Miljöval här.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete? 

Vi har alltid hållbarhet i fokus. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här och i vår hållbarhetsrapport

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.

 


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]