Till startsidan
Translate

Stolt sponsor av Lundarundan

2017-05-08 07.25

Kraftringen sponsrar i år Lunds Orienteringsklubb med deras arrangemang Lundarundan. Lundarundan är en stadsorientering som pågår mellan maj och oktober i Lund. Lundarundan stimulerar till motion, utevistelse och rörelse samt ny och annorlunda kännedom om staden och dess historia, även för den inbitne Lundabon. Genom upplägget blir det också en intellektuell utmaning. I år är temat för Lundarundan "Kärlek i Lund" och Kraftringens kärlek till hållbar samhällsutveckling och förnybar energi blir en punkt att stanna till vid.

Den som vill delta i Lundarundan köper ett "paket" bestående av karta, ledtrådar, svarskort och förklaring. Försäljningen sker genom klubbens medlemmar, några lokala handlare i centrum samt Turistbyrån. Intäkterna från försäljningen av Lundarundan är en viktig del i att finansiera klubbens ungdomsverksamhet. Genomförandet av Lundarundan görs genom att gå eller cykla i Lund och med hjälp av kluriga ledtrådar kombinera ihop 30 platser utmärka på en Lundakarta, med ledtrådarna och koppla beskrivningen av en plats med en bild och platsen på kartan. Inlämnat svarskort med minst 28 rätta svar innebär att man deltar i utlottningen av priser skänkta av sponsorerna. Senaste inlämning är 1 oktober.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]