Till startsidan
Translate

Fira elens dag den 23 januari

2017-01-23 13.43

Branschorganisationen Energiföretagen Sverige har utsett den 23 januari till Elens dag och i år firas dagen för fjärde året i rad. Att Elens dag infaller just vid den här tidpunkten är ingen slump. Januari brukar vara en kall och mörk månad då vi verkligen behöver elen.

I år firar vi Elens dag tillsammans med Energiföretagen Sverige genom att tipsa om organisationen GiveWatts. Organisationen jobbar med att dela ut sollampor i delar av världen som inte har tillgång till el genom vanlig infrastruktur. Läs mer om GiveWatts arbete.

Hjälp till du med

Lägg upp en bild på sociala medier och tagga bilden med #Elensdag2017. Energiföretagen Sverige skänker 50 kronor per uppladdad bild till GiveWatts. Dessutom har Energiföretagen ett samarbete med designern Mathias Johansson och hans lampkollektion Cirkuslampan. När du köper den specialdesignade lampan Glowbulb går 500 kronor direkt till GiveWatts arbete. Beställ lampan här

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]