Till startsidan
Translate

Sylvia Michel nominerad till Årets påverkare

2014-01-09 09.00

Kraftringens vd och koncernchef, Sylvia Michel, är en av fyra nominerade till
Management Events utmärkelse ”Influencer of the Year” inom energisektorn.

- Kraftringen har nyligen påbörjat en spännande resa där fokus är energi för framtida generationer, säger Sylvia Michel. Det är fantastiskt roligt att vara nominerad till en sådan utmärkelse. Det visar att det vi gör märks och att vi är på rätt väg med vårt hållbarhetsarbete.

Under 2013 har Kraftringen, bland mycket annat, fördjupat samarbetet med Lunds Tekniska Högskola, byggt det biobränsleeldade kraftvärmeverket i Örtofta och tecknat ett samarbetsavtal för ett gemensamt, västskånskt fjärrvärmenät.

- 2013 har varit ett spännande och intensivt år där vi haft förmånen att delta i många viktiga sammanhang, fortsätter Sylvia Michel. Energibranschen måste vara pådrivande inom omställningen till det hållbara samhället, och vi har under året arbetat mycket med att lyfta och belysa vikten av detta hos såväl branschen som hos politiker och andra beslutsfattare.

Vem som blir ”Influencer of the Year” inom energisektorn tillkännages under evenemanget StrategiTorget Energi den 21-22 januari i Stockholm. Management Events organiserar årligen detta forum i syfte att lyfta personer som bidrar till framgång och påverkar en sektor eller företag på ett positivt sätt.

Läs mer om StrategiTorget Energi


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sylvia Michel, vd och koncernchef Lunds Energikoncernen
010-122 70 11, sylvia.michel@kraftringen.se

Michael Widing, pressansvarig på Kraftringen
010-122 72 45, michael.widing@kraftringen.se

 

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]